Bakning - mjöligt & jobbigt!

Hallå!
Ja, det här med bakning är inte hundra min grej riktigt. Nej, jag tycker det är ganska jobbigt och blir ofta stressigt. Men det är klart, det bli ju himla gott efter! Denna gång har jag bakat inför säljningen vid Ella trädgård imorgon! Samla in pengar inför klassresan. Men nu är iallafall allting klart och bullarna och tigerkakan är instoppade i plastpåsar med paketsnöre så det är så fint så.
Ikväll ska jag hem til en kompis, det blir jättetrevligt! Och imorgon är det sista golfen!

Vi höres!


Köket efter min bakning..

Trevlig natt!

Ja god natt på er kära läsare! Sov riktigt gott, i morgon är det fredag och sen helg! Woho. Och imorn får ni reda på mina helgplaner.
G o d  n a t  t  ä n n u  e n  g å n g !

avbitna tänder

Hej på er alla! Förlåt för kass uppdatering under dagen, men har inte orkat ta mig tid att skriva. Men nu får ni en liten, tråkig uppdatering.
Dagen i sig har väl varit bra,  men trött på skolan är man riktigt ordentligt nu. Vill bara att det ska ta slut, vill ha sommarlovet nu! Efter skolan var jag hos Viveka en stund tillsamans med Olivia. Mycket trevligt, som vanligt.
Har pluggat lite men inte så fasligt. Fysikprovet idag gick riktigt bra vad jag kände.
Rubriken, kanske ett litet förtydligande vore bra - jag sitter och knaprar tätt som tätt på min polkagris och jag tror banne mig att nån tand snart går av så som jag biter! Inte bra, tror det är meningen att man ska suga på dem haha.

Har rensat lite i min garderob idag och nu behöver jag lite nytt inför sommaren.


Största behoven just nu.
Nu mina vänner ska jag alldeles strax hoppa på motionscykeln och cykla ett tag.
Vi höres!

polkagris!

Nu ska jag sätta mig och plugga fysik. Och glad som jag blev så kom pappa hem med en polkagris till mig! Wi, lite roligare att blogga då. Han har nämnligen varit i Gränna idag och då köpte han hem lite gottigt till oss här hemma. Mums!
Vi hörs vänner!


huvudet bara snurrar!

Mitt huvud bara snurrar runt runt. Varför måste vissa grejer i matte vara så fasligt svårt?


fin teckning från min söta lillasyster

Nu är jag hemma från en riktigt skön dag i skolan. Ja, den har varit väldigt skön faktiskt. Ingen kemi så vi hade en och en halvtimmes håltimme i samband med lunchen, så jag Olivia, Matilda och Amanda drog hem till Amanda och käkade lunch. Vi hade väldigt trevlig! *blink* Sen var det engelska och slöjd och efter det hade jag och Livvi lyckats övertala Annika om att skippa So:n och snäll som hon är så lät hon klassen göra det, så efter slöjden var det hemgång som gällde. Olivia och jag träffade Tove som jag inte träffat på jättelänge, så vi stod och pratade med henne en stund.


Nu blir det åter till det tråkiga, nämnligen plugg. Kul som alltid.

Sen har min lillasyster Alice målat en jättesöt teckning till mig idag, det föreställer mig som står vid ett träd, och så har hon skrivit sitt namn, och observera att hon bara är 3 och ett halvt år och kan skriva sitt namn, det ni!


 


Söta bilden från Alicen!

HejDå!





Nu mina vänner går jag ut en sväng för att träffa Olivia! Blir kul. Vi tar troligtvis en sväng runt i krokarna och pratar och skrattar av oss som vanligt. Alltid kul med lite bästis-tid på kvällen.
Vi hörs när jag kommer tillbaka!

jeansshortsen

Fick en kommentar om vart man kunde hitta de fina jeansshortsen på min lilla bild i förra inlägget, och svaret är att jag hittade på dem på Gina Tricot´s hemsida, så antagligen kan man hitta dem på Gina Tricot.


Kanske något inför sommaren 2009?


plugg i sommarvädret på uteplatsen!

Gud vad härlig! Riktig sommar ute. Vad kan det vara, minst 25 i solen och i skuggan där jag sitter under markis är det väl runt 20 känns det som, så klaga ska jag inte trots att jag måste plugga. Men att sitta här gör det iallafall inte helt dumt.
Nu ska jag verkligen koncentrera mig på det här och inte massa annat som det brukar bli! Så kram på er!


Fysikplugg..


och så datorn till min hjälp!

outfit

Ni får se en outfit idag med! Visst uppdaterar jag bra?

Randig tröja MQ, mörkblå jeans CM. Bild tagen i systers rum.

Tisdag idag. Ikväll blir det plugg, fysik och engelska. Jag hoppas jag kommer hinna med bloggen  en snabbis också!
Ni får ha en toppen dag!
kram på er!

kvällskvist

Klockan är halv elva och jag har just borstat tänderna och satt mig i sängen med datorn i kvällen. Var länge sen jag satt med datorn här på kvällarna. Jag och Josefine har suttit här nere hela kvällen och glott på TV medans mamma och en massa andra mammor från Alice dagis har planerat deras dagisavslutning. Och Alicen stackarn ligger och sover och har vattkoppor och är jätteskruttig. Ush vad tråkigt att vara sjuk, det är jag verkligen trött på eftersom jag vart det så mycket för ett tag sedan, men nu värkar mitt imunförsvar vara stärkt eller något, bra är det ju iallafall.

Imorgon, tisdag, jag försöker för varje dag tänka på hur många ex måndagar det är kvar efter den dan, istället för att tänka de där tre veckorna, så idag är det bara två måndagar till kvar i skolan, på det sättet känns det mindre, tycker jag. För jag tror det är många fler där ute som ser fram emot sommarlov / semester precis lika mycket som jag, visst har jag rätt?
Hörni, nu ska jag göra i ordning det sista inför i morgon, och sen ska jag sova en underbar natts sömn! Imorgon har jag sov morgon så jag skulle kunna vara uppe ett tag till, men jag är riktigt trött så varför ödsla tid vid datorn då?
SOV GOTT SÖTA LÄSARE!


Wei, snyggind där - i morgonrock dessutom!

en linda-board!

Jag kom inte på något bra att skriva om, så jag tänkte göra en dream-board eller vad det var Blondinbella kallade det. Ni vet ett collage med allt möjligt på? Men jag vet inte riktigt om jag kan kalla min för "dream-board" eftersom att jag inte har så mycket drömmar och mål på min, lite innehåller den! Så jag kallar den helt enkelt en linda-board. Låter hur töntigt som hellst, men lite kul när man inte har så mycket att göra!


Den innehåller lite av mina intressen, bilder på mig och mina kompisar, kändisar och i allmänhet lite av det i mitt liv. Man kan ju ha hur mycket mer bilder, men jag kom inte på mer just nu! En kul grej för er som är rastlösa nån gån!
*blink*

sommar & sol!

Idag mina vänner, är det riktig sommarväder ute! Är det inte fantastiskt. Jag själv har legat och solat men orkar aldrig ligga riktigt långa stunder så tror inte jag fick vidare mycket färg, kanske lite?
Sista timmen idag var idrott som bestod av 2,5 km löpning. Runt skön. Var hett med tanke på solen som var + mina hälar och + att jag hade väldigt ont i huvudet. Min tid slutade på 19 minuter, inte alls nöjd men jag hade alltid något att skylla på, bra eller hur? Får satsa lite mer nästa gång som blir i åttan någon gång. Bara ca tre veckor kvar i sjuan nu för mig och jag kan knapp fatt att jag ska börja i åttan, få betyg och allt som hör till! Jag tror minsann att jag får låta tankarna komma ikapp under mit låånga sommarlov som jag ska njuta av till varje sekund!
Vad tycker ni jag ska skriva om ikväll, har lust att skriva om nåt speciellt, jag tänker ut nåt till senare!


Älskar den här bilden - och ni har sett den förr! Från frankrike-resan förra året, och snart ska jag dit igen och jag orkar nästan inte vänta..

måndag morgon & en outfit

Tänkte vara duktig idag och dels skriva ett inlägg nu på morgonen, och sen lägga upp dagens outfit. Kul va? Jag känner att jag börjat blogga lite mera nu, men jag har väl antagligen itne kvar några läsare alls vid det här laget..


Sådära, ljus-blåa jeans , svart linne + en liknande vit kofta som inte syns här!
Inte vidare komplicerat, men lite sommrigt!


Söndag

Hej på er!
Är så himla sur på den här datorn just nu. Eftersom att den inbyggda webcameran i den här datorn inte fungerar för att jag har en viss skärmupplösning så stoppade jag in en annan webcamera, och nu står det att den är instalerad och allt det, men den går inte att hitta på datorn och då inte använda den. Och om det är nåt jag hatar så är det när datorer krånglar.

Har pluggat lite fysik, men orken för plugg på helger är inte stor. Men måste man så måste man. Jag har två prov och två inlämmningsuppgifter kvar på dessa tre veckor i skolan nu. Ska verkligen kämpa de här sista veckorna, men skollusten kommer antagligen stå på noll.
Vad ska ni göra idag?

Ledssen att jag inte har några bilder, men som sagt..

lördag

Hej på er!
Dagen inläddes med golf på arninge, det gick ganska bra för mig trots kasst väder med regn och blåst. Nästa gång är sista gången och det ska bli skönt att inte behöva stressa upp på morgonen, men det har varit en kul och bra kurs!
Om några timmar kommer farmor, faster och pappas mormor, resten vågade inte komma pga att Alice har fått vattkoppor, och lilla Stella vill väl såklart inte bli nersmittad och då skulle tydligen inte farfar komma heller, jaja. Det blir säkert trevlligt!
Nu ska jag måla naglrna!
Vi hörs senare, ciao!

shame on me..

Ja hörni, ni måste pusha mig lite till att blogga! Energin försvinner ju hela tiden, jag orkar aldrig uppdatera, och jag som hade ganska många besökare förut och rätt bra uppdateringar.
Men nu drar vi ett sträck över denna perioden, och imorgon blir det ändring, då ska det skrivas människor!
Men nu ska här sovas, imorn är det lördag vilket innebär tidig uppgång - golf!
god natt!

eller..

hörni, skit i designen, jag orkar inte - och har inga bra bilder!

Design på G!

Hej alla gladd, ledssna, arga !
Tisdag idag och det innebär att imorgon är det onsdag vilket betyder att det är sista dagen i skolan denna vecka, skulle villja säga för gott men riktigt så roligt var det ju inte..
Har ni haft en bra dag? Min har varit ganska vanlig men inte dålig på något sätt. Kom just hem från Sats-pt, och för er som inte vet vad PT är så står det för personlig tränare. Jag och mamma var där och gjorde ett program för mig som vi båda ska följa nu och det kommer bli kanon!
Som ni kan läsa i rubriken så ska jag försöka knåpa ihop en design. Ganska enkel och så, jag är mer åt det hållet när man har en ganska enkel, inte en med massa bilder och kanter och allt vad det är, även om det är jättefint men själv på min egna blogg så är jag mer för enkelt.
Men vi lär höras under kvällen, ( jag vett att jag alltid säger så hihi).


På torsdag är det väl kristi himmelsfärd om jag inte minns fel. Tyckte den här bilden var lite skojsig - jesus mot himmlen!

måndag

Hej kära ni!
Jag hoppas alla har haft en trevlig måndag. Min har varit helt okej, skolan gick rätt fort och utan bekymmer eller en massa klagomål som annars brukar stå i min väg. På so:n hade vi en ganska intresant diskussion mellan killarna och tjejerna. Haha, inget jag behöver gå  in på i detalj på men kul var det!
Andra händelser idag, ja min pappa fyller år idag vilket innebär att vi har firat honom lite med god mat och tårta. Grattis Pappsi!

Nu ska jag, som jag skjutit upp hela kvällen plugga igenom spanskan. Tar nog inte särskilt lång tid.
Vi hörs nog senare, har sovmorgon imorgon!
kram !

Trött och mätt.

God kväll folket!
Nu har jag ätit en middag + glass med chokladsås till efteråt..Piu, nu är jag mätt och jag var så jättehungrig innan och så äter och äter man. Nu ska jag alldeles strax gå och ducha och smörja in benen med den nya mango-body-butter. Men tänkte först slänga in lite bilder på köpen idag.


Gladiator-sandaler


Mascara


Body Butter!!

Happ, väsk-bilden fungerar inte ..
puss!



mot sats !

Vi hörs när jag kommer hem från träningen på SATS. Då får ni se vad som låg i mina påsar idag..

Trött på långbyxor!

God förmiddag!
Nu skulle jag önska lite mer sommar-väder, eller vad säger ni? Vore det inte fantastiskt med 22+ och stålande sol! Jag är så trött på att gå i jeans och långbyxor, jag vill ha shorts och kjol utan strumpbuxor! Är totaly less på vinter- (eller vad man ska säga) kläder! För mig är det inte tillräckligt med 13+ och sol, det ska vara över 20 som för några veckor sedan, vart tog det vädret vägen?

Ska plocka upp mina kläder och sen ska vi här hemma åka till mio och beställa högre sängben eftersom att kappan runt sängarna var för lång i förhållande till benen. Vi ska även åka till centrum, känns som jag är där varje dag nu?
Men hur som hellst - vi hörs sen!


Kör fläta idag!

grattis norge!

Ja, grattis till vinsten av eurovision song contest! För min egen del så hejade jag på Finland, men ingen ute i världen värkade hålla med mig. Och stackars Malena, lite mer poäng var hon värd, tycker ni inte? Jag har haft en jättemysig skönt ganska lugn kväll och mest kopplat av. Var ju innan hos Hanna och det var roligt det med!

Imorgon blir det förhoppningsvis om jag orkar massa plugg inför biologin och lite läsning och recension. Men just nu är jag för trött för allt och ska sova. Hoppas ni haft en trevlig lördag!
kram kära ni.


Alexander, den söta norsken som vann!

LÖRDAG

Hej sverige!
Vilken härlig dag, va? Jag har legat och sola, men någon solbränna tycks jag mig inte se ?
Var tydligen ingen golf idag, och trots det så var vi där..Men vi slog en hink och tog en fika sen.
Ska snart bege mig mot bussen för att åka till centrum och möta upp olivia och emma och köpa en present och Hanna som vi ska till ikväll. Ska bli jättemysigt!
Men nu måste jag göra mig helt klar!
Puss och kram!

utmattad och skavande fötter!

God kväll alla läsare!
Nu är jag hemma efter en superrolig kväll verkligen! Så roligt har jag haft men nu är jag supertrött och har jätteont i fötterna..puh säger jag. Oh så skönt det blir att lägga sig i sängen snart! Ska tvätta bort allt smink och sen blir det att gå till sängs, ska upp tidigt imorgon för golf-kursen som är den näst sista gången.

Idag efter skolan var jag Viveka och Emma i stan, köpte tyvär ingenting surt nog så kom hem tomhänt. På MQ så träffar jag Malin och hennes mamma och det var jättekul! Har inte träffat henne på jag vet inte hur länge, skulle tro sex år något sånt men vi har pratat lite över msn och blogg. Så det var roligt och vi måste verkligen ses någon mer gång!

Nu ska jag tvätta fejjan! Vi ses kära vänner,
- and keep reading my fantastic blogg!


freedag!

Hej!
Ja, äntligen fredag - veckans höjdpunkt och idag blir det stan efter skolan och det gör det ännu bättre.
Jag mår strålande idag, förutom min jädra nackspärr som sitter kvar..Så hoppas ni mår toppen!
Vi hörs ikväll, nu ska jag fixa håret!


nackspärr och egen fransk manikyr med guld.

God Kväll!
Skulle göra en kullerbytta ( inte på golvet, nej i soffan) för min lilla lillasyster och lyckas då såklart med att få till en nackspärr..Hm, känns sådär asså. Så sitter nu stel som en pinne och har just duchat och fixat egen fransk manikyr med lite guld, som blev jättefult! Haha, händerna visar ganska tydligt att jag är högerhänt,  höhöm*. Kanske sätter på lös-naglar i stället, får se!
KRAM.


Ursäkta bilden, inte speciellt bra med mit våta dripande hår i bakgrunden..!


åh, jag är så ledssen!

.. och så var jag där igen! Eller ska jag säga här kanske? Förlåt förlåt för att jag inte bloggar längre, men jag vet inte, kommer helt enkelt aldrig till det. Har inte en ledig stund känns det som, men det har jag! Såå nu ska jag vekligen försöka detta, och inte blogga för er skull egentligen utan för min egen, och göra det för att jag tycker det är kul. Som jag faktiskt tycker, så shame on me! ser hur besökarna verkligen rasat..

Håller just på att ladda in en super skiva som jag upptäckte att vi hade, ska lägga in den i min iPod. Sen ska jag gå ett varv runt mörtsjön, mina hälsenor har nämnligen blivit lite bättre och ska nu försöka få upp min kondition igen så gott dett går.
Dagen har spenderats till största del i skolan ohc sen var jag med Viveka här. Och har just käkat mig propp-mätt på massa våffor som jag har ätit med Jossy och Alice. Snart kommer pappa hem och då ska jag sticka ut, älskar det.
Vi hörs!
jädrar vilken tid låtarna tar..!

en trevlig kväll

Klassmötet hos Karla tog inte så lång tid, ungefär en timme. Och efter det när jag kom hem stack jag iväg direkt ut runt sjön med Viveka och joggade. Jätteskönt var det, och jag som hoppade idrotten idag när vi sprang runt sjön för att jag trodde att mina hälar inte klarade det, men se där - det gick ju bättre än väntat!
Så vad har ni gjort denna kväll?

Imorn blir det uppstigning runt nio skulle jag tro, och det är ju ganska schysst med tanke på att det är mitt i veckan. Då har vi en lektion och sedan lunch, lite tajt och kommer nog inte vara särskilt hungrig då.
Hörni, ni får ha en trevlig natt / kväll ! Hör av mig imorgon!
puss!

klassmöte och en härlig kväll!

God kväll !
Har precis satt ihop boken om mig och jag är väldigt nöjd måste jag säga. Kanske inte hundra på utsidan men innehållet har jag jobbat med och tycker det blev rätt så bra skrivet och fina bilder. Så jag hoppas också att svenskafröken tycker att jag gjort ett bra jobb, och det brukar hon tycka haha!

Imorgon börjar jag en timme senare, dvs halv elva och jäklar vad skönt ! Kan va uppe ett tag ikväll och det blir mysigt. Men innan dess, om sådär tio minuter så ska jag och pappa begé oss hem till Karla där vi ska ha resemöte med några andra från min klass och lite föräldrar. Kul, så vi får ihop någonting bra!

Ni får ha en trevlig kväll allihopa!


De kapitel som finns me i min bok, dock tror jag inte ni ser alla!

morgoninlägg!

Hej kära ni !
Jag skriver, på morgonen! Är det inte jättebra. För jag har ju lovat att sriva oftare? *blink*.
Ska om tjugo minuter, och som oftast när det är tjugo minuter kvar är jag så gott som klar. Och det är väl skönt för då hinner jag med detta.

Idag är det måndag och jag säger bara suck om det. Jag hatar verkligen måndagar, finns nästan inget bra med  dem alls! Slutar 15.30 och då har vi haft idrott med spring runt skön då jag inte kan vara med på pga min häl. Efter får man iallafall gå hem och då har jag nära.
Nu ska jag packa väskan och bli ännu mera klar!
KRAM.


Outfit han jag med också!
Jeansleggins, vitt linne, blå-vitt-blommigt linne & en vit kofta.


Ajdö!

Inte alls bra!

Förlåt hörrni, jag vet att jag har otroligt dålig uppdatering! Och jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på den här gången faktiskt, ren lathet antar jag. Och helgen blev ingen bra chans att förbättra mig så jag tar verkligen tillbaka det jag sa i förra inlägget!

Kom för kanske en halvtimme sen hem från Tibble där Josefine hade sin vårshow. Var riktigt bra med många bra dansare, men Joss var ju såklart bäst!
Efter så trodde jag enligt planen att jag Mamma och Josefine skulle gå i centrum, men nej då ska mamma gå själv o ni kan ju gissa hur glad jag blev? Är fortfarande skitsur,men vad ska jag göra åt saken? Ni kanske tycker jag överreagerar,men då missar ni poängen! Men jag ska kanske ut och gå en sväng och låta all ilska rinna av mig. Får se hur jag gör.

Satte mig med biologiboken alldeles nyss, men jag orkar bara inte läsa de där tre sidorna! Har totaly no lust med plugg alls, och ni anar inte hur skönt jag tycker det ska bli med lov om några veckor, så ska kämpa de här sista veckorna och sen är jag friiii i två månader! Wiho, så jäkla skönt!

Jag hoppas jag hör av mig under kvällen!
K R A M    P Å     E R  !

friday night

Hej alla mina kära vänner !
Någon som fortfarande läser? Jag ursäktar min riktigt KASSA uppdatering, men jag hinner knappt på vardagarna och på fredagen är det rätt omöjligt för mig..Så jag gissar att helgen blir som en chans för mig att ta igen, eller vad säger ni ?

Har ni haft en bra dag? Min började med skola, 9.20-13:55 och därefter åkte jag och Olivia tillsamans till centrum och mötte upp hanna för en fika. Jag hann köpa en tröja också på världens rea, ganska vanlig vit men söt och tittade lite på skor som jag ska titta närmare på på söndag.
Lite info för helgen : Imorgon har jag golf som första händelse som jag faktiskt ser fram emot, vår tränare är så himlans bra! Och sedan på dagen ska jag försöka sola lite om det blir bra väder vilket de typ inte ska bli? Och på kvällen ska jag sova hos Olivia och det ska bli supermysigt de va ett tag sen!
Söndag - Josefine har dansshow vilket blir trevlig och sen kanske lite shopping.
Berätta gärna om er helg om nbi har lust med det!

Nu ska jag alldeles strax sova eftersom det bliir tidig uppgång imorgon! Så puss och kram på er sov gott alla söta läsare!


fler besökare

Jag vet att jag låter som en reklam-tant so freakar er med massa reklam om olika sidor. Och med denna enkla sida kan ni få så mycket mer besökrare, tänker inte berätta för mycket här men gå in på sidan och läs och faktiskt - deras system är riktigt smart! Så bli medlemmar och gör er blogg lite mer omtalad! ;)

http://www.viraltrafik.se/?lindachristine http://www.viraltrafik.se/?lindachristine http://www.viraltrafik.se/?lindachristine

inga bilder..

Hade laddat in bilder för att jag tänkte lägga upp dagens outfit för jag tänkte att det kunde vara kul för er! Men nej nej, inte ska bilderna funka att laddas in då..Så tyvär ! Men jag kan ju alltid berätta.

Ett par jeansleggins, som inte annvändts på ett tag
en vit tunika
en vit kofta

Min ganska enkla, vardagliga outft!

Har ni haft en trevlig dag? Själv var jag ju tillbaka i skolan för första dan kan man säga på den här veckan och det var ju roligt att träffa allt folket och umgås igen och känna sig lite levande i denna värld som jag inte gjort de senaste dagarna.

Skulle vara kul om ni kunde lämna nån komentar om min blogg, alltså vad ni tycker - och hur ofta ni läser? Skulle ni villja det skulle jag bli hemskt glad.
Nu ska jag skriva det sista på svenskan och räkna orden, *suck*, måste tydligen ha 1000 ord som minimum.
Puss på er!

Inte astma i allafall

Nej, det var ju skönt att konstatera att jag tydligen inte har astma. Dessvärre kunde doktorn inte svara riktigt på vad det var, men troligtvis nån slags kombination av massa pollen ute + förkyld som jag nu är sen någon dag tillbaka. Men vi avvaktar och se om det försvinner!

Är som ni märker hemma idag också. Men imorgon tänkter jag gå oavsett hur jag mår. För att jag hatar att dra runt hemma, blir så otroligt rastlös och irriterad, jag vill inte ens tänka på hur rastlös och irriterad jag kommer vara ikväll..

Nu ska jag sätta igång med lite plugg, annars kommer jag ligga riktigt mycket efter, och det vill jag inte så ska passa på nu. Önskar er alla en bra fortsatt dag!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=173620 

- ni måste bli medlemmar där! Ni kan få gratis, helt gratis presentkort på klädbutiker och allt ni behöver göra är att bli medlemmar och samla poäng. Och det är inget lurendrejeri, lovar er!


gillar - !

Tänkte nu ( som många andra ) ha en så kallad hiss &  diss, men jag tar bort diss tycker det känns onödigt och har inget speciellt att klaga på heller!



* armband gillar jag starkt! Det kan verkligen liva upp en helt vanlig outfit. Gärna några olika stycken och på båda armarna. Sen också armbands-klocka är supersnyggt. Har ingen men ska köpa!

* gladiatorskor perfekta nu till sommaren och passar till det mesta! Själv ska jag nog satsa på att införskaffa ett par svarta nu till sommaren!



Så, inte så många saker men blir det för mycket orkar ni ju inte läsa, eller hur ?
Hur ofta tycker ni jag ska ha detta? Eller ska ja skita i det helt?'
TYCK TILL FOLKET!

mini gb-sandwich!

 

Ni ser alla vad jag gör just nu? Just det - äter glass! Behövde en förstärkare
 innan jag sätter mig med matten!


tävling


Är nu med i en tävling. Var med du med!
carros tävling

tisdag morgon

                      
Ja god morgon på er alla där ute! Har ni sovit gott? Jag har väl sovit sådär I guess. Har inte kunnat andas med näsan så har legat och andats med munnen hela natten, och ni vet väl alla hur man känner sig i munnen då när man vaknar? Torr och jätteäcklig. Men nu så börjar jag sjutton tro att min astma inte beror på pollen utan på att jag är riktigt förkyld. Jag kan knapp prata för jag är så hes, hostar som en galning och näsan bara rinner och allergispray hjälper inte mot det, hmm verkligen pollen då?

Har någon en sån där extra rolig dag att se fram emot? Isåfall dela med dig av det, för jag ska ha ganska tråkigt och kan behöva höra något roligt..
kram!

TO MY EAGLE

Haha fyfasen va sämst, kom inte på nåt bättre ; nämnligen så att jag och Olivia alltid kommer på smeknamn till varandra, och såg att hon skrivit så fint om mig i sin blogg så jag tillägnar några rader om henne med. älskar dej bästavänn, önskar dig all lycka <3

kvällskvist

Hej kära vänner!
Sitter i min härliga säng just nu och knappar på datorn. Älskar denna lilla stund på kvällen då jag sätter mig här och skriver ett sista inlägg och sedan sussar.

Har ni haft en trevlig kväll? Min har väl varit helt okej, har inte gjort så värst mycket. Jag längtar tills jag går upp imorgon, då ska jag äta MYCKET till frukost, är fruktansvärt, och då menar jag verkligen det, hungrig just nu trots att jag ätit ganska bra denna kväll. Hm, är hungrig jättemycket nu för tiden, kanske nån slags fas? Hoppas nästan på lite lågt blodsocker så jag får stoppa i mig något, hihi.
Nu ska jag sova! Puss på er sötnosar.


Mina, eller egentligen mamma  men whatever, mysiga duntofflor


Hehe *



lite nytt

  
Nya vita gardiner.                                               Ny matta, lakan-sätt + ett överkast.

Japp, som ni ser har jag få vridit sängen lite annrolunda och flyttat om en del andra saker också. Och som ni säkert märker så har jag blått / marin på tema vilket jag tycker är så himla mysigt och samtidigt frächt. Så jag är supernöjd, när jag kommer in i rummet så får jag liksom bara * åh vad trevligt att gå in här*! Haha. Härlligt att älska sitt rum, inte sant?

För att då prata om lite mer tråkiga saker så lär det väl inte bli nån skola för min del imorgon heller. Tar inte chansen att gå dit och sen inte kunna andas och gå raka vägen hem igen, onödigt huh? Så jag  stannar hemma, har ju läkartiden på onsdag och efter det lär jag väl kunna LEVA igen?!
Kram och trevlig kväll!

& så var man hemma igen!

Alldeles riktigt. Min morgon började med att efter bestämmelserna igår kväll var att jag inte skulle gå till skolan för vi skulle försöka få en läkartid angående min astma, men som vanligt så får man en senare tid och jag fick på onsdag förmiddag så då ska jag äntligen kanske få ett svar på vad min astma beror på. Så jag gick iallafall till skolan men redan efter en timme så gick jag hem igen för jag orkade verkligen inte med att inte kunna andas ordentligt + vara i skolan, det blev för mycket. Så nu sitter jag här med en kopp te och ska väl försöka roa mig på bästa sätt.

Läste just nåt kul på mjölkpaketet - att hälften av alla svenskar hyvlar osten till en kälkbacke, ni vet det där sätter när dettill slut inte går att skära en ända skiva, och detta retar tydligen upp 17 procent! Haha, lustigt.

Ni får ha en bra dag allihopa!


Min fina ängla-kopp med favoriten - vaniljte

god natt kära läsare!

Ja, god natt på er! Hoppas ni haft en bra dag och kväll. En ny dag, en ny vecka imorgon. Nya hopp och nya försök, ännu en lång jobbig vecka..Haha, nu ska jag inte vara så negativ men det är alltid lite sådär att stänga av datorn, borsta tänderna och släcka lampan på söndagar, jag gillar det inte riktigt det är att hela helgen är över och allt är som vanligt igen.
Imorgon så vet jag för övrigt inte om det blir nån skola för moi, jag har ju skrivit lite smått i något inlägg att jag har haft andningsproblem sen förra veckan. Vi tror det beror på pollen och ska ju då hellst inte vara ute så mycket, så imorgon ska vi till vårdcentralen troligtvis om vi får någon tid om inte så får vi se hur det blir, nån slags medicin måste jag hur som hellst få, för att gå runt och inte kunna andas ordentligt är inte så himla mysigt. Så Olivia, om du läser detta innan imorgon bitti - vilket jag inte tror - så vet du ju, jag går inte.
Kram godnatt på er alla!


Gud vad vackert mitt hår var här, visst? Ush så jag saknar det ibland..!

pictures








puust..

Nu är jag klar i stort sett med städandet av mitt rum! Så skönt och så rent!  Mitt rum borde få första pris i att bli dammigt och fort och JAG borde få det i att stöka ner. Och min garderob och lådor såg förfärliga ut, jag bara slänger ner kläderna hur som hellst men nu ska jag verkligen hålla ordning.
På söndagar är min 'ladda-upp-för-veckan-dag', då jag fixar i ordning det mesta. Denna vecka har jag uppsats i engelska, men borde inte behöva träna så mycket då engelska och språk tillhör det jag är bra på, så alltså ska det nog gå bra.




Min garderob före..


..och min garderob efter!

mycket annat

Hej kära vänner!
Mycket annat just nu än bloggen, så den ligger inte som nummer ett i planeringen!
Lite uppdatering av mina senaste dagar; valborg - middag med E&V sedan brasan med många. 1 maj - grönan med hundra människor superkul! Och idag har varit en riktig slappdag då jag inte kunnat göra så mycket pga pollen dvs astma! Ush så mycket jag hatar det. Så imorn blir det till att hålla mig inne och göra just = ingenting (?). Men på måndag så ska jag nog till vårdcentralen och få fasta på vad min astma beror på, om det är pollen eller inte - vad tror ni?
Nu tror jag att jag faktiskt ska sova, är trött som attan. Skriver förhoppningsvis imorgn!
Puss på er alla.


Bild från grönan , men det här är bara några av dem jag var med.
GOD NATT!

RSS 2.0