inga utlovade bilder

Tyväär kära vänner, inga bilder som jag babblade om tidigare. I stället för att sticka ut att fota förut så drog ja hem till Olivia och var med henne Viveka och Simon. Det var trevligt, hjärtliga människor det..
Nu, vad händer nu? Jag tänkte sminka av mig & juuste skulle typ gå runt mörtis med Viveka men hur blir det med det? Jag får se.
See you!

Happ nu funkar inte uppladning heller...fasen ! HEJDÅ!

Pumpträffen..

.. var bra! Det var en kille som själv hade diabetes (som värkat ha ett tag också) som föreläste och en del nya grejer fick jag lära mig. Inte så mycket mer att säga om det, ni kanske inte förstår så mycket ändå så..?
Valborg - imorgon! Vad ska ni hitta på då? Själv ska jag ( ops, har ja skrivit detta förut ) vara med Viveka och Emma. Vi ska ha en liten brud-middag och sedan kanske gå till brasan och träffa några godigar. Enligt planen så skulle jag sovit hos Viveka efter men jag ändrade idag mina tankar och beslöt mig för att just under denna pollen-period när jag får astma så är kanske det bästa inte är att sova hos någon med hund när ja faktiskt är en aning allergisk mot pälsdjur och såhär vid pollen som sagt blir det dubbelt värre, tyvär. Men på fredagen sen är det GRÖNAN! Med massa, och det ska bli skitkul!
Kram på er! Bjuder kanske på lite bilder senare..


SATS KONDITIONSDANS

Kom just hem från Sats-gym där jag har kört ett pass konditionsdans som var puuh, jobbigt kan jag säga! Urkul, men jobbigt. Man får verkligen ut all den där energin långt där inne och sånt är skönt att släppa loss till härlig musik och svängig dans!
Idag har jag förutom skolan varit med Viveka. Hon var här och vi målade faktiskt, och sedan käkade hon middag här innan det var dags för mig att dra iväg med mamma.
Imorgon, onsdag, har JAG en halvdag kan man säga, jag ska nämnligen iväg på en s k pumpträff, en träff för dem som har insulinpump. Jag kommer dra från skolan ungefär vid tjugo i tolv.
Kram på er, vi höres!


Jag eter träning, utpumpad och trött!


middag med the sisters

Pannkakorna var sueveräna även om sjävla gräddningen av dem + plättar ( som alice startk ville ha ) gick lite kaosigt till! Men tillslut så stod det på bordet, och vi åt på balkongen i solen vilket var hur mysigt som hellst. Lite mysigt sådär att bara äta middag med sina systrar nån gång ibland.
Nu har mitt huvud börjat värka frenetiskt och har inte en enda aning om vad det kan vara. Hypokonddrisk som jag är så tror jag ju såklart att det är en hjärntumör eller nåt i den stilen (?)* Haha, så typiskt mig vilket jag tror många kan intyga!
Kramen på er!







måndag eftermiddag

Huvudet mitt värker och jag sitter och kämpar för att hålla ögonen uppe. Jag fick gå hem från skolan idag, runt tjugo i två gick jag. Hade högt blodsocker och därmed ketoner och stenhuvudvärk som inte gett med sig än. Ack ack, stackars mig..haha. Men jag börjar känna mig bättre med sockret men vi får se hur det blir.

Ikväll ska jag, Josefine och Alicen klara oss själva. Vi ska steka pannkakor vilket jag är riktigt sugen på och det ska bli riktigt mysigt. Imorgon ryker min sovmorgon pga att jag har utvecklingssamtal..Så där var det borta och i stället får jag sitta i en timme och en kvart i skolan i väntan på att skolan ska börja. KUL! Men en liten bra sak är att Olivia har precis efter mig så en halvtimme själv och sedan är hon också där.
Nu ska jag sätta i lite med lite läxor så är det klart sen!
Kram på er & hoppas att ni mår bättre än mig!


Oh la la´! Jag pratandes med Viveka

ojoj..

..det var länge sen jag skrev minnsan! Eller egentligen inte, men sen jag skrev ett riktigt inlägg. Haha. Men jag ska försöka komma tillbaka nu med bloggandet, får se hur länge det håller denna gång?

Vilket fantastiskt väder det är ute. Jag har redan solat en halvtimme idag men ska alldeles strax ut igen och ta plats i solstolen med musik i öronen. Ni alla passar väl på att vara ute och inte ödsla tid vid datorerna? Det kommer bli jobbigt iumorgon att sitta inne HELA dagen i skolan när det är otroligt väder ute!
I eftermiddag kanske jag och mammsen / pappa + jossan till centrum för att införskaffa lite saker. Bland annat behöver jag köpa en avslutningsklänning och ett par skor. Jag vet att det är långt kvar men om man inte är i god tid så tar allt slut när alla har köpt. Så jag ska passa på.


Lite det jag har kikat på.
Nu åter till solstolen!

alla alla

Sitter just nu och lyssnar på den grekiska låten ALLA, från melodifestivalen. Tycker den är riktigt bra men fattar inte ett skit.
För övrig vet jag inte om det är värt att blogga längre, som ni märker så uppdaterar jag inte så ofta och orkar inte va så seriös men kanske går in nån gång ibland. Ingen läser typ ändå..haha (A)
SÅ KRAM PÅ ER VI HÖRS NOG INTE PÅ ETT TAG!
<33

viveka, linda and the city

Yesbox! Efter skolan, eller rättare sagt en kvart innan dagens slut så vandrade jag och Viveka mot busstationen eftersom att vi fick lov att gå tidigare för att hinna med bussen som inte gick så ofta. Det var jättemysigt på stan som vanligt, men vilken rå dag! Jättekallt och grått så jag antar att min önskning igår inte slog in.. Men tydligen så ska det bli riktigt sommarväder snart och det kan vi ju inte mer än tacka för. Hem från stan så följde ett par våriga vita jeans-leggins från Gina Tricot med mig hem. Jättenöjd känner jag mig för jag har velat ha ett par länge men aldrig riktigt lyckats hitta ett par snygga men nu kan jag sluta leta då. Viveka köpte ett par vrålsnygga skor med hög klack och en jättesöt top.
Har ni haft en bra dag, skriv gärna!

En liten fråga från mig ; tycker ni att jag ska skriva om något speciellt i bloggen? Typ att ni skickar en komentar där ni kan skriva ett ämne som ni tycker att jag ska skriva om nån gån? Var kreativa och kom med förslag och åsikter!


tisdag

God morgon alla!
Har haft en ganska kaos-morgon pga att jag har bytt kläder ca 180 gånger. Varför blir ja aldrig nöjd med något? De har varit alla möjliga kläder och vissa tröjor jag har velat ha har inte passat o lalala. Men nu är jag iallfall påklädd och i stort sätt klar för dagen. Vi börjar 9.35 med SO, eget arbete och jag har om kinsesiska muren och varför vet jag inte. Man fick skriva om vad som hellst och jag väljer kinesiska muren? Aja, vi får väl se om det står nåt intresant. Sen är det svenska och då har vi tydligen börjat med boken om mig där man skriver en såkallad bok om sitt liv och vad jag förstod på Viveka,  hennes klass gjorde det för ett tag sedan, så var det kul.
puss på er. Vi ses efter stan.



Lite av min outfit idag men en dålig bild.
marinblå kofta - zara
svart kjol (under) - åhléns
Svarta tights - (?)
& sen min jeansjacka och rosa sneakers (som inte är mycket till rosa längre)
 

Time to sleep

Dags att alldeles strax hoppa ner i sängen och sova. Först så kanske jag ska läsa nån bok, har inte gjort det på jag vet inte hur länge men får se om jag orkar och om jag ens har nån vettig bok att sätta mig in i. Läser ni något bra just nu?
Hoppas alla har haft en trevlig måndag! Jag hör troligtvis av mig imorgon innan det är dags för skolan, har ju sovmorgon och juste imorn eftermiddag ska jag och kära Viveka in till stan, alltid lika mysigt och hoppas det är soligt och varmt imorgon, det sätter lite extra glans på tillvaron.
God natt kära ni!


En bild från Åre. Fin utsikt, här satt Emmsen och jag och solade. Emma ni ser där, skidprofs!

STRESS

Alla talar om att vuxna blir utbrända, är stressade och går in i vägen osv. Men vi barn? Jag är tretton år och lever i stress i princip varje vecka. Skolan, det är alldeles för mycket. Just denna vecka är inte den värsta. Inna påsklovet hade vi sju prov och en redovisning på fyra veckor. Jag tycker inte det ska vara så när man går i sjuan och inte ens har betyg. Jag har alltid varit bra på att ta stress på ett ganska bra sätt. Men nu den senaste tiden har det gått ut över mitt humör regält och jag är irriterad ofta, för ofta än vad jag borde. Jag orkar inte lägga lika mycket tid på mina läxor på kvällen som jag faktiskt borde. Visserligen har jag det ganska lätt i skolan och jag borde inte vara en av dem som verkligen klagar, jag klarar av prov och läxor på ett bra sätt men dem som inte gör det? Som ínte har NÅN fritid, som måste sitta hela dagen i skolan och jobba, ta eftermiddagen till att plugga och sedan också helgerna? Nej, jag tycker att det är totalt för mycket och det ska jag ta upp imorgon på mitt utvecklingssamtal så att lärarna förstår för det gör dem inte. De säger att i högstadiet är det mycket och att vara tonåring innebär en stressig och jobbig period i livet, och ja det stämmer men varför då inte göra skolan till något man kan känna att det är något bra inte något man får magknip av? Detta är min åsikt, är det någon som håller med mig eller tycker ni jag har helfel? Ikväll beslutade jag mig i allafall för att göra en lista där jag skrev upp exakt vad som jag skulle göra, i tur och ordning och det funkade väl..ganska bra i allafall. Första punkten var "plock" vilket innebar att jag skulle plocka rent på skrivbordet och plocka lite i rummet, för minsta lilla småsak som ligger på en öppen yta kan få mig att bli helt galen.. stressad? 
Nu hörrni, vet ni vad som står på listan nu? FREEDOM! Men just nu kom jag på att jag skulle ringa my friends för att snacka om komfermationen nästa sommar.
Kram på er och hoppas att ni inte är lika stressade som mig.



ÅRE

Hej alla glada!
Måndag eftermiddag och vi vet alla hur man är då - trött! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen och sen dess har jag suttit här och datorn har krånglat. Har kollat på mina skriftliga omdömen och de såg bra ut faktiskt.
Igår  kväll, runt tio kom jag hem efter 8 timmar i en bild med fyra andra. Jag har haft det jättebra och det var supermysigt i Åre. Tyvär var det inte jättemycket snö kvar men helt okej i de flesta backar, tillräckligt för att åka. Så här får ni nu se lite bilder från min resa:


Emma i backen.

Tyvär så funkar det inte att ladda upp fler bilder just nu! Arrh..men ni får se senare!

Åre nästa

Nu ska jag packa det allra sista dvs det som kommer finnas vid mig i bilen lite så som iPod, godis & en tidning kanske? Imorgon så packar jag och my family in oss i bilen och så bär det av till Åre där jag kommer befinna mig över en lång-weekend. Ska bli riktigt mysigt och har aldrig varit där förut men pappa & mami säger att det är bra. Jag litar på dem.
Det mesta av min andra packning är packad, vad jag tror sen så glömmer jag ju självfallet något varje gång så det får jag räkna med. Kommer nog inte ha med min dator, (tyvär) så det finns risk att det inte blir nån bloggning..Men vi får se hur det blir! Följer den med så hör jag naturligtvis av mig annars så lovar jag att ta massa fina bildar och visar när jag kommer hem.
Ha det bra här hemma. Puss på er!


Väskan packad och klar.


Min packlista som jag alltid gör när jag ska resa nånstans. Det blir enklare så.

Tisdag

Idag var det första dagen i skolan efter påsklovet. Kändes en aning konstigt att vara tillbaka och det kröp i benen när man satt vid bänkarna och skulle arbeta. Men jag måste ändå erkänna att jag saknat klassen lite och det var kul att träffa hela högen igen. Såklart så vaknade jag kvart i nio imorse, 25 minuter innan jag skulle gå och jag skulle platta håret, sminka mig äta frukost välja kläder och byta insulin i min pump.. Jajja det fungerade med lite stress, men i tid kom jag, as always ! Efter skolan åkte jag med Hanna-pyttipanna, Viveka och Olivia till täby centrum där Hanna sedan gick för att träffa Jenny och vi andra åkte vidare mot Bergtorp och träffade lite guys, eller närmare bestämt Simon! Vinkade också en snabbis åt sötisarna tvillingarna Åkermark som jag såg och inte träffat på länge.
Nu sitter jag och lyssnar till Veronica Maggio, måndagsbarn! Wi, en stärkare.
Nu ska jag packa lite inför ÅRE på torsdag. Yey, det kommer bli skitkul, Emma & lite andra familjer ska också dit så  imorn är den sista dan för mig denna vecka.
Kram.


dålig uppdatering

Hej på er !
Förlåt för en dålig uppdatering idag men har helt enkelt inte orkat. Jag har kommit in i perioden "ingen-blogg-lust" igen och kommer nog inte skriva så mycket det närmaste dagarna, eller vem vet imorgon kanke jag har jättelust igen? Vi får se.
Idag har jag spelat golf och varit i centrum en stund.
Puss på er!

GOD NATT!

Nu ska även jag sova. Skolan börjar tyvär på tisdag och kan säga att jag har absolut ingen som hellst lust att börja igen. USH ! Men måste man så måste man.
Vår grillning slutade ju mindre bra eftersom grillen inte ville fungera så fick vi gå in och göra iordning det i stekpannan istället och satt inne hos viveka och åt och det var en mysig kväll. Har ni haft en trevlig kväll?






Bilder från vivekas blogg på oss alla.

TRÄNAD!

Nu har jag varit och tränat på sats-gym med mamma. 30 minuters spinning + 30 minuters core. Superskönt men jobbigt! Så nu känner jag mig riktigt fräch och frisk. Om en stund, när jag är klar ska jag ner till sjön för att grilla med pinglorna v & o som just nu är och handlar.
Vi hörs ikväll!


En hel dag framför!

Hej på er!
Hade alla en lyckad påsk-afton igår? Hade ni gäster eller bara var hemma? Jag hade min släkt här och det var jättemysigt. Vi käkade ( massor ), pratade och åt igen. Haha. Men vad är påsken till för om inte käka massa onyttigt?
Jag fick totalt fyra påskägg proppade med godis och har fortfarande mycket kvar som jag kommer gå och snatta av till och från.
Idag ska jag på dagen troligtvis vara med Olivia tror jag. Vid halv fem så är det träning för första gången på sats-gym med mamma, tror det är spinning och core (stavning?) vi ska köra. Men v i hörs innan det.





GLAD PÅSK!

Hej på er , och glad påsk!
Hittade påskharen hem till er idag? Det gjorde han i allafall till mig, när jag kom upp så låg det ett ägg där. Alltid mysigt & gott.
Kommer inte tillbringa så mycket tid här idag, ska ha gäster och jag tänker ägna mig åt andra saker. Dessutom så vet jag inte vad som har hänt med min dator, allt är liksom förstorat eller vad jag ska säga. Nån som vet vad det kan bero på, har inget virus eller så vad jag har hittat?
Puss på er!


Bild från google.

i solen är det varmt

Hej på er i det fina vädret! Jag hoppas alla har varit ute och njutit idag, det är så härligt ute i solen. Kan tänka mig att det är rätt kallt i skuggan men i solen, där är det great! Jag har just kommit in från balkongen där jag satt i solen i bikinitopp med musik i öronen och bara njöt. Så avkopplande och lite färg kanske man får på kinderna (?).
Golfen förut gick helt okej, lite ur form var man ju som sagt men jag hade inte spelat på länge men lyckades få till några ganska bra slag.
Ikväll vet jag att vi ska grilla kött till middag, mmm, första grillningen iår! Hoppas det smakar.
Hörs senare mina vänner!






Bilder från min vistelse i solen.

fredag

När jag skrev rubriken så tänkte jag skriva lördag men kom sedan på att det bara är fredag idag. Jag kan omöjligt hålla reda på dagarna när jag har lov, men vad gör det?
Idag är det iallafall då FREDAG och det är strålande sol med klarblå himmel utanför och det är superskönt. Så idag ska jag pappa och Josefine dra iväg och slå några bollar golf. Det ska faktiskt bli riktigt kul för jag har inte kört på jättelänge nu. Ska ju om några veckor gå en kurs tillsmans med Josefine så jag kan få grönt kort nån gång.
Några planer någon?


Bild tagen från mitt fönster

dagen lider mot sitt slut.

Och så var då ännu en dag i våra liv över. Det är hemskt egentligen, hur snabbt tiden går, tycker inte ni det? Påsklovet är snart slut och vardagens stress kommer åter till liv och allt är precis som vanligt. Jag skulle lätt stanna hemma ännu en vecka och bara gå omkring och lata mig och äta onyttigt. Meen tyvär, så ser inte verkligheten ut. Men nu tänkte jag sova, om några minuter rättare sagt. Sen tror jag också att jag har förkylningsastma, för sedan igårkväll har jag haft problem med andningen och känt mig tung i bröstet och luftstrupen. Minstingen här hemma har precis vart hos doktorn ( nån dag sen) och fått reda på att hon har just det, förkylningsasmta, så helt konstigt vore det inte om även jag har det med tanke på att jag också hade astma-problem vid ansträngning för nåt år sen.
Men sov gott alla söta läsare, hoppas ni har haft en toppendag!


proppmätt på gränsen till illamående..

.. känner jag mig nu! Ush jag hatar när man proppar i sig alltför mycket. Åt först middag, ris och nån fiskgryta och sedan en massa godis, det som var tänkt åt påskkärringarna men som förväntat så kom det inte en enda hit om man bortser från Josefine & Alice som plingade på här som avslutande hus. Nu är jag jätterastlös efter att ha  suttit hemma hela dagen och jag känner att dan är bortkastad. Så går det när man tycker man ska ta det lugnt. Om en stund så ska jag se på film, vet inte vilken men hoppas den är bra. Känner att det här blev ett kasst inlägg men what ever, jag läggger in en bild.
C-ya!


påsk



Ser det inte riktigt mumsigt ut? Pappa kom hem med en påse godis FÖR PÅSKKÄRRINGARNA, men såhär är det att här där vi bor - längst upp på en gata kommer det inga söta små påskkärringar så det var ju en tur för mig att jag kan gå och nalla där! Mina systrar har gett sig ut på sin jakt efter lite att få i korgarna, får se om de kommer hem med nånting. Själv har jag suttit hela eftermiddan med massa bilder och redigerat och hållt på. Men det slutar alltid i att jag blir förbannad på mig själv och lägger ner allt, så nu ska jag gå upp och kanske hjälpa til lite med maten.

tortelini

Jag har just käkat upp min tallrik med tortelini och nu kom jag på att jag ska ta insulin. Gick hem från Viveka men fick stå utanför pga att de fortfarande höll på att städa här. Men nu sitter jag här och håller på med en liten påskgrej..hihi.




torsdag morgon - för oss

Hej allesamans!
Viveka och jag lever, och vaknade för ungefär en timme sen. Sen dess har vi käkat mackor och druckit té och så sitter vi här nu. Idag så har jag nog inga speciella planer, jag vet att Viveka skulle på nån resturang senare och fram till dess så får vi se vad vi hittar på. Ha en bra skärtorsdag!


I lite brist på bilder så får ni se denna vackra bild på mig igår vid vattnet på Djurgården.


design


Jag på bilden, och Viveka som tagit tror jag.
Denna kväll har bjudit på många skratt och mycket datorisering. Vi har suttit här i, ja? Hela kvällen, haha. Vi är inte mycket för den sociala biten vi inte. Men men, nu är jag iallafall hel slut och mina ögon helt sprängda känns det som efter att ha suttit såhär länge vid datorn så nu säger jag adjö. Vi hörs imorgon! Trevlig natt!

at Viveka

Tjolahopp!
Idag har jag haft en superdag. Jag, Viveka, Emma och Vicky var inne och vandrade runt på djurgården längst med vattnet och det var jättemysigt. Vi gick runt och efter en liten prommis satte vi oss på Rosendals Café och åt en lunch. Macka med en morotskaka till efterrätt. Lite bilder blev också fotade och vi hade en riktigt mysig dag.
Nu sitter jag hemma hos Viveka och hennes famiij har precis käkat middag och jag satt med och skrattade åt ingenting som vanligt. Vi hörs under kvällen!
Har ni haft en bra dag?


Bild på mej, viveka och emma innan vicky kom. En snäll dam som fotade oss.

tisdag kväll

Hallosjan!
Som ni märker finns det inte mycket tid till bloggen, tyvär. Men vafasen det är lov och jag tar varje minsta lilla chans att bara njuta och ha kul, så varför sitta vid en dator och häcka dagarna i ända? Nej, det är inte mina planer men såhär på kvällarna och kanske morgnarna ska jag väl försöka klämma in lite tid för bloggning.
I allafall, idag har jag som jag tidigre nämnt varit med Viveka och Emma, jag har klippt mig - kort - ( ganska ) och varit i centrum med mamma + systrar. Bilder på mitt hår, som jag blev nöjd med, kommer kanske i morgon, om inte annat lär ni väl märka på allämänna bilder att jag har kortare hår. På den lilla shoppingturen så lyckades jag få med mig hem en efterlängtad jeansjacka, ett par sommarskor, trosor och linnen. Behövliga saker.
Morgonplanerna är att jag hoppas på fint väder för jag och brudarna ( V & E ) tänkte åka in till Djurgården och fika och sola. Mysigt? Jovisst.
Nu ska jag kika på en säsong från Sex and the city som jag lånat med hem från Viveka. Så vi hörs imorgon mina vänner! Ha en trevlig kväll / natt!


Jag med mina nya ( dåliga ) solbrillor, ett till par ska införskaffas inför sommaren.


SEX AND THE CITY, YEAH!

tisdag



Hej alla glada!
Strålande väder, va? Så himla härligt och därför har jag, Viveka och Emma varit ute i solen och fotat och gått runt och det var urskönt. Innan var vi också på vårdcentralen i valla torp för Emmsen skulle ta blodprov. De två små maskarna sov över hos mig igår och vi hade det mysigt som vanligt. Vi spelade buss, drack te och myste lite allmänt sådär. Nu, om ca tio minuter ska vi bege oss bort mot rösjö centrum ( att det kan kallas centrum kan man ju diskutera ) där jag ska klippa mig och bilder får ni se sen, om det blir bra!
Imorgon tänkte vi brudar dra in till Djurgården och sola och ta det lugnt i solen, om det blir bra väder.
Ha en trevlig eftermiddag!

sex & the city

Sitter här och glor på sex and the och åt för en stund sen frukost. Mamma och pappa och minsta syster är på jobb / dagis, och andra syster har redan gått iväg till en kompis. Jag hoppas att Emma ringer snart, vi ska ju som sagt till stan idag och det ska verkligen bli jättemysigt, Viveka ska kanske också med om hon mådde bättre idag. Vi ska äta sushi-lunch och sedan gå runt och shoppa. Jag gillar sånna dagar, jag.
Ni får ha en bra dag , vi hörs!

nyfärgad!

Nu var det färgat! Japp japp. Och jag blev supernöjd som vanligt. Tyvär bilderna jag lägger in nu är inte de bästa men det kommer bättre såklart imorgon eller så. Men tills dess får ni nöja er med:


FÖRE!


Efter, inte värdens skärpa men okej, ser ni nån skillnad?

SATS


SATS-tillsamans är något nytt som startats. Det går ut på att jag ( ett barn ) går tillsamans med en vuxen och tränar på gym vilket är jättebra träning för mig som har problem med mina senor och därför får ont när jag springer. Så där ska jag
tillsamans med mamma börja träna ett antal gånger i veckan. Visst låter det kul?

bloggsugen (?)

Jag måste säga att det här med blogg går upp och ner så otroligt mycket. Ena dagen har man hur mycket bloggenergi som hellst och andra dagen orkar man inte alls. Så därför har bloggen legat nere några dagar. Och så ni vet kanske jag inte prioriterar bloggen först denna vecka för jag har ju påskloov! Det är så skönt.
Ska försöka resumera de senaste dagarna lite fort ; fredag - jag var med mormor & josefine, vi hade det riktigt trevligt. lördag - olivia, erik, matilda , hanna & fler var på nån match i tibble och glodde och idag söndag - brunch på något ställe i stan med familjen. Denna vecka ska jag ha det hur bra som hellst!
Imorgon ska jag och Emma enligt planerna in till city och flänga runt lite, får se om det blir riktig storshopping eller bara en fika och lite gluttande i affärer.

                                       R15354-661            J29588-131
Något jag gärna tar med hem om jag hittar. Just dessa är fårn ur&penns hemsida.
Puss & Kram på er, veckans tips lite senare!

2 matskedar

Gjorde just egen o´boy, och råkade ha 2 matskeda istället för 2 teskedar..hm , men den blev ja SÖT och god!
Har precis varit ute med brudarna  , det var trevlig som vanligt men nu är jag seg och trött och har växtvärk.
puss o KRAM.

onsdag

ÅÅÅH, så härligt strålande väder det är! Gud så underbart . Sitter här pch tittar ut och det är så vackert bara. Efter skolan så gick jag, Olivia, Viveka & Emma hem till Emma och käkade massa frukt och låg på hennes altan och kollade upp rakt upp i himmlen och bata njöt. Och för en stund sen har jag käkat middag och om ett tag så ska jag troligen gå ut och gå en sväng med E & V. Så mysigt.
Har ni haft en lika bra dag med härligt väder?


Ser ni temperaturen?!


Min utsöökta (?) middag


RSS 2.0